Här är Bianca Ingrossos favoritställning i sängen

Få svenska kvinnor är så omskrivna idag som Bianca Ingrosso. den 28-åriga entreprenören ligger bakom flera företag, har egen talkshow, släpper musik och har en mycket populär videoblogg.

Det var i den sistnämnda som Bianca valde att dela med sig av en minst sagt intim bekännelse – nämligen vilka favoritställningar hon har i sängen.

Oavsett vad man tycker om Bianca Ingrosso så kan ingen förneka att hon är en av de mest framgångsrika personerna vi har i Sverige idag.

På bara några år har Bianca byggt upp ett imperium av företag som drar in miljontals kronor.

Inte direkt blyg

Vi har tidigare skrivit om hur Bianca nu lever singellivets glada dagar, efter uppbrottet från Philippe Cohen häromåret.

Bland annat om vilka dejtingkrav Bianca har och hur sexlivet ser ut nu för tiden.

Och i Biancas senaste videoblogg kom ännu ett intimt avslöjande.

Biancas favoritställning

I videobloggen fick alla tittare följa med under en förmiddag där Bianca gör sig ordning för en sedvanligt upptagen dag.

Utöver att visa upp sina väskor svarade Bianca även på sina följares frågor, varav en handlade om vilken sexställning Bianca tycker bäst om.

Bild: Youtube

Bianca, ärlig som alltid, svarade såklart på frågan.

– Jag tycker om att ligga på mage, jag tycker det är skönast för känslans skull. Men annars tycker jag att missionären är liksom sexig för att man kommer så nära. Sedan känner man sig såklart lite sexig i en doggy men missionären är topp, säger Bianca Ingrosso.

Snacka om att bjuda på sig själv!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!