Becky är besatt av tatueringar – har täckt både bröst och vagina

Förr i världen var tatueringar något som bara kåkfarare och sjömän hade, men idag är det ingen som direkt höjer på ögonbrynen om man ser någon med lite bläck på kroppen.

Axlar, armar, bröst och rygg är vanliga ställen att tatuera, men vissa gillar att ta allt ett steg längre. Som 35-åriga modellen Becky Holt.

Hon har spenderat en förmögenhet på att tatuera 95 procent av sin kropp, bland annat sin vagina. Nu visar Becky upp hur hon hade sett ut utan alla tatueringar.

Här på Ett gott skratt och Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

35 000 pund motsvarar drygt 420 000 svenska kronor. Det är också den summa som Becky Holt, 35, spenderat på sina tatueringar.

Gaddat vaginan

Becky gjorde sin första tatuering redan som 15-åring och sedan dess har det, milt uttryckt, rullat på.

Utöver ansiktet, brösten och armhålorna så har Becky enligt egen utsago även ”världens mest tatuerade underliv”, en process som tog hela fem tatueringstillfällen och som vi skrivit om tidigare.

Utan tatueringar

Beckys alla tatueringar har väckt stor uppmärksamhet men hon har ändå valt att fortsätta gå sin egen väg.

På sin Instagram, där Becky har över 150 000 följare, visar hon nu upp hur hon såg ut innan hon började tatuera sig.

Sminkas över

I ett litet reportage gjort av tv-kanalen TLC får man också se ur Becky skulle se ut idag, om hon inte hade sina tatueringar.

I reportaget, som finns att se här nedan, får Becky sminkas av ett proffs som täcker över alla gaddningar.

Här är reportaget.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!