Fräckis: Unga hunkarna på jobbet hånar Göran för hans flint – svaret får småglinen att gråta

Roliga historier, eller fräckisar som de också kallas, har fått folk att skratta i generationer. Det är lite oklart exakt var och när den första fräckisen berättades, men många av oss minns nog när någon farfar, farbror eller pappa drog till med vitsar av det lite snuskigare slaget.

Vad som händer i en påhittad rolig historia har ju faktiskt inget med det verkliga livet att göra och därför tycker jag att man kan tillåta sig själv att skratta åt det mesta.

Det är ju liksom på skämt och inte blodigt allvar. Därför kommer här en rolig historia av det lite mer barnförbjudna slaget – mycket nöje!

Göran var väldigt duktig på sitt jobb. Han hade haft det i flera år och levererade alltid glädjande siffror till cheferna.

Unga kollegor

Göran hade nu passerat 50 år med råge och han såg hur hans kollegor blev allt yngre ju mer åren gick.

De unga kollegorna var framgångslystna, vältränade och tog varje chans de fick att håna Göran, som tappat allt hår och nu var flint.

Göran skakade oftast av sig skämtandet, han visste ju att han var mycket bättre än dem på jobbet och att de nog aldrig skulle bli så framgångsrika som honom.

”Min frus stjärt”

Men en dag fick Göran nog. En av de jobbigaste kollegorna gick fram till Göran och strök med handen över Görans flint.

Sedan utbrast han:

– Men jävlar, din skalle är ju lika len som min frus rumpa!

Då log Göran med hela ansiktet, strök med sin egen hand över flinten och sa:

– Ja, det har du tamejfan rätt i…

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!