Pojken frågar om pappa vill ligga med Agneta Sjödin, mammans reaktion är klockren!

När man har barn blir man ofta utsatt för svåra frågor. Det kan vara allt från vad är rymden till hur vet man om man är kär? Eller varför inte ett svårt mattetal när det kommer till läxorna…

Mamman i den här historien får en svår fråga, men sättet hon svarar på den på förtjänar en applåd!

En 12-årige pojke satt och gjorde läxor när han fastnade för en fråga,”Vad är skillnaden på potentiellt och realistiskt?”.

Han frågade sin mamma som svarade,

– Ja, gå och fråga pappa om han skulle ligga med Agneta Sjödin för fem miljoner, fråga sen din syster detsamma och så frågar du din storebror samma sak…”

Pojken gick och frågade sin pappa,”Skulle du ha sex med Agneta Sjödin för fem miljoner kronor?”

Hans pappa svarade, ”Jag skulle ha sex med vilken kvinna som helst för fem miljoner, att det är Agneta Sjödin skulle bara varit en bonus.”

Sedan gick han och frågade bror samma fråga och han svarade också att han skulle haft sex med Agneta Sjödin eller vilken annan kvinna som helst för mindre än fem miljoner kronor.

Tillslut frågade han stora syster om hon skulle haft sex med Agneta Sjödin för fem miljoner?

”Ja, det skulle jag” svarade systern, ”Jag skulle ha haft sex med vilken kvinna som helst för fem miljoner kronor.”

Pojken gick tillbaka till köket.

”Nå?” frågade mamma.

Pojken berättade vilka svar han fått. Mamman nickade och sa,”Som jag ser det sitter vi potentiellt på femton miljoner kronor, men realistiskt sett så sitter vi med två manshoror och en flata.”

Gilla gärna den här historien om du skrattade.

 <div class=”fb-like” data-href=”https://www.facebook.com/SvenskaFrackisar” data-layout=”standard” data-action=”like” data-show-faces=”false” data-share=”false”></div>