Här kastar Anna Book kläderna – får tusentals att tappa hakan: ”Naken i källarförrådet?!”

Anna Toledano Book, 53, har varit en av våra mest omtyckta underhållare ända sedan 1980-talet. Främst har Book varit känd som sångerska, men har också gjort tv, teater och film.

Anna har på senare år också drivit ett väldigt populärt Instagram-konto, där hon öppet och ärligt delar med sig av sin vardag.

Anna har även fått många kommentarer om sitt utseende genom åren, något ingen ska behöva få oavsett hur man ser ut och som stjärnan nu tröttnat på.

Därför chockade Anna sina drygt 55 000 följare med ett stenhårt inlägg där hon sätter ned foten mot alla näthatare.

Här avslöjar Anna Book sin favoritställning i sängen.

Det var den fjärde februari som den populära sångerskan delade med sig av ett flertal mer eller mindre avklädda bilder på sin Instagram.

Bild: Instagram

”Duger som vi är”

De lättklädda bilderna ackompanjeras av en lång text där Anna Book delar sina tankar kring den kroppshets som råder idag och hur andra gärna tar sig friheter att kommentera andras kroppar.

”Det vi måste fråga oss är, vill vi ändra på oss för oss själva eller för att vi ofta omedvetet jämför oss med andra? Tror att vi inte duger som vi är? Att vi tex. inte är vackra? För mig handlar det inte längre om att vara vacker, för det är jag och det är DU med” skriver Anna Book bland annat i inlägget.

”Alla har sina orsaker till varför man ser ut som man gör tex. gener ålder längd vad man jobbar med men det är inte poängen,poängen är varför har vi så mycket olika komplex?” fortsätter hon.

Sätter ned foten mot näthat

Anna Book ger även en känga till alla som genom åren tagit sig friheten att kommentera hennes utseende.

”MITT fokus är att bara må bra och vara frisk, stark, sund för mig själv och familjen. Det har alltid varit ett sjukt fokus på min kropp och vikt, där främlingar varit gränslöst elaka, vädrat sina åsikter och dömt mig. Det tänker jag inte ta åt mig mer av,” skriver stjärnan som nu hyllas av följarna.

”Fina ord av dig, tack” skriver en följare.

”Anna står du typ naken i källarförrådet? Modigt” skriver en annan.

Här kan du se hela inlägget.

Så modigt gjort av Anna!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!