Bianca Ingrossos intima dejtingkrav – så vill hon ha det: ”Sexuellt nyfiken”

Bianca Ingrosso, 28, är ständigt aktuell och en av Sveriges kändaste personer. Bianca driver eget företag, har en egen talkshow och Youtube-kanal för att nämna några av hennes åtaganden.

Man kan tycka vad man vill om Bianca som person men faktum är att hon under åren dragit in miljontals kronor på sina företag de senaste åren, en succé utan dess like.

Den unga entreprenören är känd för att alltid vara väldigt öppen och ärlig om både det ena och det andra, däribland sitt sexliv. Och i hennes senaste vlogg på Youtube bjöd stjärnan på ytterligare en intim detalj – om killarna hon vill dejta.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade under flera år ett av- och på-förhållande men under 2022 bestämde paret sig för att göra slut för gott.

Singelliv

Sedan uppbrottet har Bianca gått vidare med livet som singel, med allt vad det innebär.

I Biancas senaste vlogg på Youtube svarar hon på frågor från sina Instagramföljare och får då frågan om hur den perfekta killen ska vara.

Bianca avslöjar då att hon dejtat och att hon lärt sig massor längs vägen.

– Jag har dejtat och det har varit så, så kul. Jag har träffat på otroligt imponerande, karismatiska, roliga, engagerade, lyhörda, snälla, passionerade killar. Jag har haft turen att lyckas träffa män, faktiskt män, som är så extremt passionerade i det de gör, säger Bianca.

”Sexuellt nyfikna”

Nu vet Bianca Ingrosso vad hon letar efter i en man.

– Jag älskar människor som fortfarande har barnasinnet i sig. Jag älskar människor som är sexuellt nyfikna och som älskar att utmana sig själva, som ser positivt och roligt på livet. Som är väldigt positiva, som är extremt passionerade, engagerade, som är väldigt lekfulla, säger Bianca i vloggen.

Här kan du se hela klippet.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!