18-åriga dottern får present av mamma – skriker av chock när snuskiga detaljen avslöjas

Att ge och få presenter kan vara riktigt knepigt. Många gånger är den som får en gåva väldigt bra på att överanalysera innehållet – och då kan det visa sig att den som låg bakom paketet kanske borde ha tänkt ett steg längre.

Det var i julas som den amerikanska 18-åringen Shelby Donovan fick ett paket i all välmening av sin mamma Kerri Roberts. Innehållet skulle dock ge tonåringen från New Orleans en rejäl chock.

När hon fick se innehållet så trodde Shelby direkt att det var en rosa dildo som hon fått av sin kära mor. Just sexleksaker är väl kanske inte det man vill ha av sina föräldrar…

Bildkälla: robertsshelby57

I sitt panikartade tillstånd la hon upp en bild av presenten på Twitter – och snart hade Shelby fått över 200 000 reaktioner. Många av de som noterade presenten höll dessutom med om att innehållet liknande en liten dildo.

Senare skulle det dock visa sig att det var en kopp- eller termoshållare – och att den skulle användas likt på bilden nedan.

Bildkälla: robertsshelby57

Mamman hade inte alls noterat likheten med en sexleksak, men familjen kunde sedan skratta gott åt det komiska missförståndet. Även om Kerri och Shelby älskar varandra så verkar de överens om att sexrelaterade presenter vore att gå för långt.

Enligt dotterns tillhörande text på sociala medier skrek hon rakt ut när hon öppnade paketet och fick syn på det oväntade innehållet – och med tanke på vad hon trodde att det var så kan jag helt klart förstå reaktionen.

Det här är ett ganska bra – och roligt – exempel på hur olika man kan tolka saker och ting. Vissa kanske tycker att den här 18-åringen har en lite snuskig fantasi, men det går absolut att förstå varför hon tolkade den rosa saken som hon gjorde.

Snåla inte nu, tryck på DELA om du fick ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!