Unga paret har högljutt sex när de anar ljud vid dörren – öppnar och möts av det chockerande

När man ska ha sex är det ibland mycket att tänka på. Man bör se till att den andra har det bra, det ska helst ske hyfsat diskret – och man ska komma ihåg den där kondomen!

För en tid sedan hade sajten UMO en tävling där deltagare kunde skicka in sina roligaste kondom-minnen.

Här berättar en tjej om ett minst sagt klockrent sådant. Av bidragen var det här nog min favorit!

”Året var 2010 och jag och min pojkvän hade bestämt oss för att tågluffa genom Europa, bara han och jag och för att det skulle vara billigt skulle vi bo på vandrarhem.

En kväll när vi var i Prag och bodde på ett ganska sunkigt vandrarhem kände vi oss extra kåta. Vi började hetsa upp varandra rejält, smekas, kyssas, lite annat smått och gott (uppenbarligen var vi rätt högljudda), men vi hade i alla fall inga kondomer kvar och vi kände att vi inte ville ha sex utan när vi var utomlands.

Så vi klädde på oss snabbt och skulle springa ner till kiosken. Samtidigt hör vi ett ljud vid dörren och när vi öppnar så har någon nålat fast ett helt (!) kondom-paket och en lapp på vår dörr där det stod ”make love not babies and chlamydia” (ungefär ”skapa kärlek, inte barn och klamydia”).

Gissa om vi blev chockade – men glada, för nu behövde vi ju inte gå ut. Lite läskigt ändå för vi vet ännu inte vem det var som skrev lappen och lämnade kondomerna!”

Var inte blyg nu, DELA om du skrattade åt den här historien!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!