Pontus köper kondomer inför sex med flickvännen – men snuskiga detaljen får kvällen att gå åt helvete

Att vara glad och skratta så mycket och ofta som det bara är möjligt tror jag är en av de viktigaste nycklarna till ett långt och lyckligt liv.

Självklart är det viktigt att motionera ibland och äta någorlunda nyttigt också men att vara glad tror jag är viktigt.

Vad man blir glad av varierar naturligtvis från person till person, men för mig så fungerar en rolig historia alltid utmärkt.

Om jag känner mig lite vissen, vilket man ju kan göra ibland, brukar jag alltid leta upp en ”fräckis” och bara någon minut senare skrattar jag gott igen.

Fräckisen här nedanför hittade jag på nätet tidigare idag och tyckte den var så rolig att jag vill dela med mig av den till er – håll till godo!

16-årige Pontus hade varit ihop med sin flickvän Martina i snart en månad, och det här var kvällen de skulle ha sex för första gången. Pontus var lika nervös som uppspelt över detta och cyklade ned till den lokala ICA-butiken för att köpa kondomer för att allt skulle gå rätt till.

”Träffat riktigt het brud”

Väl framme vid kassan blev Pontus lite orolig, han hade ju aldrig köpt kondomer förut, men som tur var verkade mannen i kassan ha förståelse.

Lugnt och metodiskt förklarade han att det fanns förpackningar med 5, 15 eller 25 kondomer i.

– Okej, jag har träffat en riktigt het brud nu i några veckor och ikväll ska vi äntligen ha sex. Först ska vi äta middag med hennes familj och sedan ska vi hem till mig för jag är ensam hemma, sade Pontus nu med självförtroende på rösten.

– Jag förstår! Men då kanske det räcker med ett 5-pack kondomer? svarade kassören.

– Mjae, saken är den att när hon väl fått smaka på godsakerna lär hon inte vilja sluta, så det är nog bäst att ta ett 25-pack ändå, sade Pontus.

”Du sa aldrig att…”

Pontus cyklade hem och gjorde sig in inför den stora kvällen. Sedan cyklade han iväg mot flickvännens hus.

När de skulle äta middag bad Pontus om att få hålla en bordsbön, vilket han fick.

Efter bönen viskade flickvännen till Pontus.

–  Du sa aldrig att du är religiös!

Pontus lutade sig då mot flickvännen och viskade tillbaka.

– Och du sa aldrig att din pappa jobbar i kassan på ICA!

Jag skrattade så tårarna sprutade när jag läste slutet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får skratta åt den här historien, det kommer de garanterat att uppskatta!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);