Något på bröllopsbilden är knasigt – titta nu närmare och se detaljen som får nätet att skratta

Ens bröllop är höjdpunkten under en av de största dagarna i ens liv. Då vill man verkligen att precis allt ska vara perfekt och det kräver ofta mycket planering innan allt är på plats på det sätt som man önskar.

De flesta bröllop som jag varit på har varit ganska vanliga. Inget fel i det, man tar nog gärna ”säkra kort” när det en sådan viktig händelse som står för dörren, men jag kan både imponeras och fascineras över när människor vågar sticka ut lite mer.

Ett sådant par är australiensiska Paige och Steven. När de nyligen gifte sig så valde de att förändra en liten detalj, som dock fått människor världen över att haja till – och de har blivit omskrivna i tiotals länder. Med andra ord är det här något som berör!

Efter att hon hade vunnit en tävling hos företaget Dessert Boxes så fick Paige sin brudbukett betald – men den innehöll inte vanliga blommor, utan vackert dekorerade munkar, alltså bakelser.

Bildkälla: dessertboxes (Instagram)

De såg till att hon och de 3 brudtärnorna samtliga bar runt på munkar i sina ”buketter”, vilket ju får anses helknasigt, men ändå originellt och roligt!

Bildkälla: dessertboxes (Instagram)

Paret har berättat i olika medier att de ville ha ett lite annorlunda bröllop – och att det här bidrog med en lagom dos av galenskap!

Bildkälla: dessertboxes (Instagram)

Nu i efterhand är de båda oerhört nöjda med bröllopet!

Bildkälla: dessertboxes (Instagram)

Dela gärna om du också älskar fina bröllop! 

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!