Något med bilden på himlen är väldigt fel – titta närmare för att se oväntade detaljen

Det är lätt att fascineras av vad naturen kan skapa. Att ge sig ut i skogen kan bjuda en på massor av spännande upptäckter och det är sällan som det går att förutspå exakt vad som ska ske.

Naturen har många påhitt för sig – och har man bara lite fantasi så går det att hitta massvis av roliga skapelser, bara man håller ögonen öppna.

En bild som florerat på nätet i många år nu är den här (nedan) på ett moln. Tittar man snabbt kan det se ut som ett vanligt foto upp mot himlen – men om man studerar molnet i mitten av bilden så kan den med lite fantasi ana vad det också ser ut som.

Japp, en penis.

Det här är givetvis lite omogen humor, men bilden har delats tusentals gånger online under de senaste åren och det kanske trots allt är ett tecken på att människan är rätt snuskig och barnslig av sig.

Jag tycker i alla fall att det var värt att dela med sig av den här bilden, som fick mig på riktigt bra humör. Tänk vad naturen kan hitta på!

Det råder delade meningar huruvida den här bilden är retuscherad eller inte. För mig är det oerhört svårt att svara på, men om det nu är så att den är fejkad, så är det grymt snyggt gjort.

Vill du se mer av vad naturen kan hitta på? Nedan är en video med 21 bilder på skapelser ute i naturen – och samtliga kan helt klart misstas för något annat.

Var inte blyg nu, DELA om det här gav dig ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!