Något med bilden på brudparet är väldigt fel – titta närmare och se vad som får hela kyrkan att skratta

Bröllopsdagen är ofta en av de största händelserna i ens liv. Då vill man verkligen att precis allt ska vara perfekt och att det ska strula så lite som möjligt. Det viktiga är ju att bruden och brudgummen får en fantastisk inledning på sitt äktenskap.

Vissa människor, ofta vänner, kan dock inte hålla sig från att jäklas med brudparet även på den stora dagen och trots att man redan haft möhippa och svensexa. Så länge det är relativt oskyldigt och inte påverkar på något negativt sätt kan jag tycka att det är ganska roligt.

En bild som jag faktiskt inte sett tidigare, men som verkar varit tagen för många år sedan, snubblade jag över på nätet tidigare i dag. Jag tycker den visar på hur man kan skämta under seriösa former men på ett snyggt sätt.

Nedan ser du en bild från en vigsel mellan en kvinna och en man – men kan du notera detaljen som får hela kyrkan att skratta?

Jag fick leta både länge och väl när jag läste mig till att det var en liten sak i bilden som var helt hysterisk – men om du, som jag, hade svårt att hitta den så kommer ”svaret” nedan!

Mannen står ju på knä, vilket alla måste ha vetat innan vigseln – och då har något geni skrivit ”HELP”, alltså ”HJÄLP” på svenska, under hans skor. Det är alltså ner till höger i bilden.

Förhoppningsvis är den här mannen så pass lycklig att ”hjälp” är det sista han känner i det här läget, men bara tanken är ganska rolig och får i alla fall mig – och många fler – att garva rejält.

Kanske var det, i och för sig, lite passande på så vis att bröllopet också kan vara en nervös tillställning för de inbladande.

Eventuellt lite omoget, det här, men alla kan vi inte vara seriösa genier!

Tryck nu gärna på dela-knappen och se till att sprida det här vidare – och bjud på så vis även dina vänner på ett gott skratt i kväll!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!