Mallig försäljare försöker lura 81-årig tant – hennes kontring lämnar honom mållös

Alla har vi någon gång irriterat oss på en påstridig försäljare som vägrar ge sig och som försöker få oss att tro att just den vara som de erbjuder är något sensationellt. Helt ärligt så är det sällan hela sanningen.

Britta Jansson, en liten 81-årig dam som bor i Dalarna, öppnade en dag dörren när hon hörde att någon knackade på. När hon öppnade dörren möttes hon av en välklädd yngre man som stod på trappen. Under armen höll han en dammsugare.

”God dag!”, sa den yngre mannen. ”Skulle jag möjligen kunna få låna ett par minuter av din tid så att jag kan demonstrera den här supermoderna dammsugaren för damen?”

”Nej, stick iväg!”, svarade Britta irriterat. ”Jag är luspank och har inte ett öre i plånboken. Sådana här nymodigheter har jag inte råd med!”

Hon tog tag i dörrkanten och försökte smälla igen den. Men i samma sekund körde den unge dammsugarförsäljaren in foten i glipan och tryckte upp dörren igen.

”Ha inte så bråttom!”, sa han, ”Du måste ju åtminstone se min demonstration innan du bestämmer dig. Det här är en helt fantastisk produkt!”

Snabbt tryckte han sig in i tamburen och tömde i en rörelse ut en hink med hästskit rakt på golvet.

”Se nu här frun, om den här dammsugaren inte kan ta bort varenda litet spår från den här hästskiten så LOVAR jag dig att personligen äta upp det som blir kvar!”, sa försäljaren.

Britta backade tillbaka in i huset och sa sedan leende: ”Vänta här då så ska jag hämta en sked till dig. De stängde nämligen av strömmen för mig i morse…”

Snåla inte nu, DELA om du gillade krutgummans kontring!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!