Killen tvingas till udda penisoperation – men 3 veckor senare får flickvännen en chock

Vissa problem kräver desperata åtgärder. Men det gäller samtidigt att ta sig en extra tankeställare om man ska göra olika ingrepp eller liknande. Det är den här historien ett bra exempel på!

Det var en kille som plötsligt blivit impotent. Efter flera veckors frustration bröt han till slut ihop och gick till läkaren. Efter en grundlig undersökning säger doktorn:
– Jag har dåliga och goda nyheter. De dåliga är att musklerna runt din penis har förtvinat och det är tyvärr obotligt.
– Och de goda nyheterna? frågar mannen, med paniken i halsgropen:
– Det finns en experimentell behandling, men det kan slå fel. Den går ut på att man implanterar musklerna från en elefantunges snabel i penis.

Mannen tänker över saken och säger:
– Tja, jag kan inte tänka mig ett liv utan sex och jag skulle ångra mig för evigt om jag inte försökte någonting, så vi prövar!

Så läkaren utför ingreppet och allt går som planerat. 3 veckor senare går killen ut med sin flickvän till en restaurang för att fira sin nya utrustning. När de sitter till bords känner han dock plötsligt hur det rör sig i skrevet, mer och mer, tills det gör riktigt ont.  För att dämpa smärtan bestämmer han sig för att dra ner gylfen.

Plötsligt snor sig mandomen ut genom gylfen, glider över bordet och greppar en källarfranska från brödkorgen, innan den försvinner ner i byxorna igen.
– Wow! säger den chockade flickvännen. Det var häftigt! Kan du göra det igen?

Med tårar i ögonen och högröd ansikte svarar mannen:
– Kanske, men jag vet inte om jag får plats med en fralla till i röven!

DELA gärna om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!