Killen i omklädningsrummet svarar när mobilen ringer – oväntade avslöjandet får mig att skratta högt

De allra bästa skämten är både roliga och kan bjuda på en tankeställare. Huruvida scenariot i den här historien har hänt på riktigt eller inte vet jag inte. Den har florerat på nätet under några år, men jag tycker att den är så bra att jag ville dela med mig av den igen!

Plötsligt ringer en telefon i omklädningsrummet. En av männen tar upp den och svarar.

Mannen: Hallå?!

Kvinnan: Hej hjärtat, det är jag. Är du med grabbarna? Stör jag?

Alla i omklädningsrummet hör kvinnan eftersom mannen satt på högtalaren.

Mannen: Nej, du stör inte. Vi är på klubben!

Kvinnan: Vad bra! Jag är på shoppingcentret och har hittat en jättefin väska. Den kostar egentligen 15 899 kronor, men det är rabatt så den kostar bara 9 995 kronor i dag! Kan jag köpa den?

Mannen: Det var ju ett jättebra pris, självklart ska du köpa den om du gillar den.

Kvinnan: Åh, tack älskling. Du är för himla söt! När jag ändå har dig på tråden så tänkte jag berätta att jag var förbi BMW lite tidigare idag, de skulle få in en otroligt snygg BMW i8. Det är en sån där som jag visade dig härom veckan.

Mannen: Hur mycket begär de för den då?

Kvinnan: 1,6 miljoner..

Mannen: Köp den om du vill, men då ska det ingå vinterhjul och en fri service också!

Kvinnan: Åh, tack hjärtat. Du är för himla snäll. Det var en grej till också, innan vi lägger på. Du vet det där huset vid vattnet som vi kollade på förra året? Det är till salu igen! Nu begär dom bara 8 miljoner – vad säger du?

Mannen: Tja, det är förvisso billigare än tidigare, men lägg 7,5 miljoner – då köper vi det på en gång. Skulle de tacka nej så ge dem 8 miljoner. Det är väl ett rätt okej pris ändå.

Kvinnan: Då gör jag så. Vi ses hemma sedan, jag älskar dig!

Mannen: Jag älskar dig också, hej då!

Mannen lägger på luren och de andra männen i omklädningsrummet står och stirrar på honom med stora ögon som om han var knäpp i huvudet. Till slut frågar mannen med ett stort leende på läpparna:

– Är det någon som vet vems telefon det här är?

Någon stackare fick en jobbig eftermiddag när han kom hem den här dagen! DELA gärna om du fick dig ett skratt!