Idiotiska tjuvar stjäl diesel från buss – visar sig vara kiss och bajs från latrintanken

Bland det första man får lära sig som litet barn är att man aldrig tar något från någon annan. ”Ditt är ditt och mitt är mitt” är ett uttryck som präntas in i skallen tidigt. På de allra flesta.

Men som med allt annat här i världen finns det alltid några som inte kan hålla fingrarna i styr och försöker stjäla från andra.

Det som dock är otroligt skönt är att de här skurkarna ofta åker fast, och det ibland på de mest pinsamma sätt. Det är så rätt åt dem!

Så var fallet för de här australiska tjuvarna som försökte stjäla diesel från en parkerad turistbuss, skriver The West Australian.

Halade fram jätteslang

Tjuvar är väldigt sällan att betraktas som särskilt smarta.

Allt som oftast rör det sig om dumskallar som aldrig lärt sig att skilja på mitt och ditt, men frågan är om inte dessa tjuvar ändå tar priset.

Det var i australiska staden Laverton som den här, något pikanta, händelsen ägde rum. Tjuvarna försökte sig på att stjäla diesel, som ju är allt annat än billigt idag, från en parkerad turistbuss mitt i natten.

Tjuvarna smög, helt planenligt, fram till bussen och kopplade in en enorm slang i den tank de trodde innehöll värdefull diesel.

Bild: Shutterstock

Kiss och bajs

Men tjuvarna begick ett misstag när de kopplade in slangen. De kopplade nämligen in slangen i fel tank.

Istället för att slanga diesel från bussen så slangade de idiotiska tjuvarna från latrintanken – det vill säga den tank som innehåller kiss och bajs som är kopplad till fordonets toalett.

– Vi antar att de flydde omgående, med en något bitter eftersmak, säger Heath Soutar som jobbar med fallet, till The West Australian.

Heath Soutar påpekar att även om de letar efter de skyldiga, så har man ”absolut noll intresse” av att få tillbaka stöldgodset.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om de här jubelidioterna idag!