Fruns brutala hämnd på otrogna trasdockan Marcelo

Hur, var, när eller vem man blir kär i kan man inte styra, det bara händer när det händer.

Fjärilarna börjar susa runt i magen och man kan inte sluta tänka på den där andra personen. För i nästan alla falla handlar det om en människa man blir kär i.

Men vissa blir kära i andra saker och föremål. Som 37-åriga Meirivone Rocha Moraes. Hon är nämligen gift med en trasdocka vid namn Marcelo.

Äktenskapet har dock knakat i sömmarna, så att säga, på grund av Marcelos otrohet. Nu har dock Meirivone vidtagit åtgärder för att få slut på dumheterna – hon har klippt av hans penis, skriver The Mirror.

Vi har tidigare rapporterat om personer som blir kära i föremål. Till exempel Yuri, muskelbyggaren som gifte sig med en sexdocka. Tyvärr höll inte äktenskapet då han var otrogen med en silverskål.

Blixtförälskad

Marcelo, som dockan heter, är en riktig kvinnokarl, något vi på Ett gott skratt rapporterat om tidigare.

Meirivone, 37, fick Marcelo av sin mamma efter att ha klagat på att hon var ensam. Kärlek uppstod direkt och paret gifte sig i slutet av 2021.

Här kan du se ett kort klipp från vigseln.

@meirivoneemarcelo

que dia mais que especial o meu casamento que romantico

♬ Porque Eu Te Amo – ANAVITÓRIA

Paret har även hunnit får ett barn sedan dess, Marcelinho.

Men äktenskapet hann inte bli mer än ett år gammalt innan det började knaka i sömmarna.

När Meirivone låg inlagd på sjukhus under tre dygn sågs nämligen dockan Marcelo smita in på ett hotell med en annan kvinna, enligt Meirivones vän.

Tittade igenom hans telefon

Meirivone trodde först inte sin väninna, men efter att ha gått igenom dockan Marcelos telefon stod det klart – han hade en affär.

I ett TikTok-klipp som setts mer än 1,5 miljoner gånger förklarar Meirivone hur det ligger till.

@meirivoneemarcelo

a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher casou com um boneco

♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

– Han förnekade allting och sa att han älskar mig jättemycket, och han ber om förlåtelse och gråter mycket. Det var ett högljutt gräl och vår son började gråta. När jag frågade Marcelo om han inte ser vad det här gör med vår familj svarade han inte, säger Meirivone enligt The Mirror.

500 kvinnor

Till en början straffade Meirivone sin maken genom att låta honom sova på soffan.

Men det räcker tydligen inte. Marcelo vägrar sluta prata med andra kvinnor och har över 500 nummer i sin telefonbok, alla kvinnor.

– Jag har hittat trosor på golvet men han förnekar allting. Han är snuskig, han pratar med kvinnor och ljuger sedan om det för mig, säger Meirivone till The Mirror.

Slet av snorren

Meirivones lösning? Hon slet av Marcelos penis, som består av en 16 centimeter lång dildo.

– Det är en vit gummidildo. Jag är rädd att andra kvinnor ska ta på den så jag har lagt den i min underklädes-låda nu, säger Meirivone till The Mirror.

Det återstår att se om Meirivone kan få styr på sin brunstige make, och få familjen att hålla ihop.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!