37-åringen är gift med trasdockan Marcelo – nu hänger äktenskapet på ”en skör tråd” efter hans otrohetsaffär

När, var, hur eller vem man blir kär i kan man inte hjälpa – det bara sker. För de allra flesta så sker förälskelse i en annan människa.

Men vissa blir kära i andra saker och föremål. Som 37-åriga Meirivone Rocha Moraes – hon är nämligen gift med en trasdocka.

Nu knakar dock äktenskapet lite, efter att trasdockan varit otrogen, skriver The Mirror.

Vi har tidigare rapporterat om personer som blir kära i föremål. Till exempel Yuri, muskelbyggaren som gifte sig med en sexdocka. Tyvärr höll inte äktenskapet då han var otrogen med en silverskål.

Gifta ett år

Meirivone Rocha Moraes, 37, från Brasilien, klagade ständigt på sin mor över att behöva vara singel. Då sydde mamman ihop en trasdocka till Meirivone och gav henne, och kärlek uppstod direkt.

Meirivone skred till altaret med sin älskade trasdocka Marcelo i december förra året. Inför 250 gäster sa det lyckliga paret ja till varandra.

Här kan du se ett kort klipp från vigseln.

@meirivoneemarcelo

que dia mais que especial o meu casamento que romantico

♬ Porque Eu Te Amo – ANAVITÓRIA

Paret har även hunnit får ett barn sedan dess, Marcelinho.

Men äktenskapet hann inte bli mer än ett år gammalt innan det började knaka i sömmarna.

När Meirivone låg inlagd på sjukhus under tre dygn sågs nämligen dockan Marcelo smita in på ett hotell med en annan kvinna, enligt Meirivones vän.

Tittade igenom hans telefon

Meirivone trodde först inte sin väninna, men efter att ha gått igenom dockan Marcelos telefon stod det klart – han hade en affär.

I ett TikTok-klipp som setts mer än 1,5 miljoner gånger förklarar Meirivone hur det ligger till.

– Han förnekade allting och sa att han älskar mig jättemycket, och han ber om förlåtelse och gråter mycket. Det var ett högljutt gräl och vår son började gråta. När jag frågade Marcelo om han inte ser vad det här gör med vår familj svarade han inte, säger Meirivone enligt The Mirror.

Marcelo får, sin otrohet till trots, bo kvar i huset men i ett annat sovrum – för familjelyckans skull.

– Jag måste prata med honom och bestämma en gång för alla att det här inte får ske igen. För om det gör det kommer jag inte att förlåta honom, säger Meirivone enligt The Mirror.

Här kan du se klippet.

@meirivoneemarcelo

a primeira noite no nosso casamento que discutimos e o meu esposo foi dormir no sofá,estou muito triste só com o tempo para perdoar mas o amor fala mais alto tenho que dar uma dura nele mesmo!#mulher casou com um boneco

♬ Only Love Can Hurt Like This (Slowed Down Version) – Paloma Faith

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!