Fräckis: Siv hittar maken i säng med hennes chef – reaktionen får dem att svimma

Otrohet är idag en väldigt stor snackis. De flesta är överens om att det är ett enormt svek gentemot den man älskar, men trots det är otrohet väldigt vanligt idag.

Upptäcker man att ens partner är otrogen kan man reagera på flera olika sätt, vilket är poängen med den här fräckisen. Där reagerar frun inte direkt som förväntat, vilket gör den här fräckisen helt otroligt rolig.

Mycket nöje!

Siv och hennes två kollegor jobbade på ett kontor i en helt vanlig småstad. Men deras chef hade för vana att alltid sticka tidigare från jobbet på tisdagar.

Chefen ovanpå maken

Efter några veckor pratade kollegorna ihop sig. Om nu chefen stack tidigare varje tisdag, borde inte de också kunna göra det?

Sagt och gjort, nästa tisdag när chefen ursäktade sig och smet iväg så väntade kollegorna tio minuter och sedan gjorde de detsamma.

När Siv kom hem tog hon ett djupt andetag och njöt av tystnaden. Nu tänkte hon tappa upp ett varmt bad och bara slappna av.

Då hörde hon plötsligt högljudda stön från sovrummet. Nyfiket smög Siv upp på övervåningen och gläntade på dörren. Där såg hon sin chef, som satt ovanpå hennes make och njöt för fulla muggar.

Siv smög försiktigt därifrån.

Dagen efter…

Nästa dag sågs kollegorna åter på jobbet och alla var överens om att de borde smita tidigt nästkommande tisdag också. Alla hade haft en härlig och avslappnande eftermiddag.

Men Siv höll absolut inte med, och förklarade:

– Nej för fan, aldrig i livet. Jag höll ju på att åka fast!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får sig ett skratt idag!