Fräckis: Lars ser konstig detalj på främlings snorre – förklaringen får honom att svimma

Vissa samtalsämnen känns snudd på outtömliga. Ett av dessa ämnen är om storleken på mannens snopp spelar någon roll eller inte.

Kanske är diskussionen oändlig just för att det inte finns ett slutgiltigt svar – alla gillar helt enkelt olika. Och tur är väl det!

Fräckisen här nedanför handlar om just detta ämne. Den är, som näst intill alla fräckisar, lite barnförbjuden och åt det snuskiga hållet. Mycket nöje!

Lars och hans fru Wendy skulle åka på en romantisk smekmånad till Bahamas. Inför resan ville Lars imponera på sin fru, så han hade tatuerat in namnet Wendy på sin snorre.

Gick på herrtoaletten

De var båda väldigt spända inför resan, ingen av dem hade varit utanför Europa tidigare. Efter att de landat och checkat in på hotellet lade paret sig vid poolen.

De beställde in fräsiga paraplydrinkar och hade det gött. Efter en stund kände Lars hur naturen kallade, så han smet iväg till herrtoaletten.

Han ställde sig i urinoaren och såg att det bara var bokstäverna W och Y som syntes på hans snopp när den inte var erigerad.

Bredvid Lars stod en riktigt välvuxen karl och uträttade sina behov. Lars sneglade över på mannens jättesnopp och såg att även den hade bokstäverna W och Y intatuerade.

Visade glatt upp snorren

Glad i hågen och något påverkad av paraplydrinkarna visade Lars stolt upp sin snorre och sade:

– Titta här! Vi har samma tatuering! Heter din fru också Wendy?

Mannen log lite mot Lars och svarade:

– Nej nej. Jag jobbar här på hotellet, så på min står det ”Welcome to Bahamas, I hope you will have a nice holiday!”

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!