Fräckis: Allt går åt helvete när nyblivna paret ska ha sex på bröllopsnatten

Bröllop är något helt fantastiskt då blickarna verkligen är riktade mot två enskilda personer vars kärlek ska hyllas. Enligt kutymen ska det sedan bli magiskt sex på bröllopsnatten, men det kan många gånger sätta käppar i hjulen och skapa stress.

Just det var inte problemet i den här historien, men när jag känner ändå att jag vill dela den med er för jag fick mig ett riktigt härligt skratt!

Ett par har gift sig och ligger i sängen i bröllopssviten.

Frun säger:
– Var försiktig, jag är oskuld.

– Hur kan det ens vara möjligt? utbrister maken förvånat. Du har ju varit gift 3 gånger tidigare!

Kvinnan rodnar och och säger sedan till sin nyblivne make:

– Min förste man var gynekolog och allt han ville göra var att titta på den. Min andre man var psykiater och allt han ville göra var att prata om den. Min tredje man var frimärkssamlare och allt han ville göra var att… Ja, herregud, jag saknar honom faktiskt!

BONUS: Kolla in det här klippet!

Var inte snål nu, DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!