Eva lägger ut kontaktannons i tidningen – 3 dagar senare öppnar hon dörren och får en chock

Ett gott skratt förlänger ju livet, brukar man säga och det ligger trots allt något i det. Det finns inget härligare än att få skratta – gärna tillsammans med andra. Jag snubblade över den här roliga historian nyligen och garvade både länge och väl. Tänkte att jag måste dela med mig av skrattet!

Eva var i sen 50-årsålder och fortfarande ogift. Hon hade liksom bara svårt att träffa män. De män hon mot förmodan träffade visade sig vara skitstövlar.

Till slut så bestämde hon sig att sätta in en annons i tidningen. Hon skrev:
”Söker en genlteman som inte kommer att slå mig, som inte kommer att lämna mig och som är bra i sängen. Är du också trött på singelliv och ensamma kvällar? Hör gärna av dig!”

Flera dagar gick och hon hade inte fått något svar på annonsen. Men så plötsligt en dag när hon var nere i källaren och tvättade så knackade det på dörren. Hon gick upp och öppnade och där satt en man i rullstol som varken hade armar eller ben.
– Kan jag hjälpa dig? frågade hon.
– Jag är dina drömmars man! sa han.
– VA?!
– Jag läste din annons i tidningen och jag är den perfekta mannen. Jag kan inte slå dig eftersom jag inte har några armar. Jag kan inte lämna dig eftersom jag inte har några ben.
– Men är du bra i sängen då? frågade hon nyfiket.

Mannen svarade:
– Hur tror du jag knackade på dörren…?!

Dela gärna det här med dina vänner och skicka skrattet vidare, så kanske du kan bättre på någon av dina vänners dag!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!