Brudgum kliver upp på scenen för att hålla tal – vänder sig om och avslöjar hemlighet som chockar alla

Att få reda på att ens partner varit otrogen är inget som någon ska behöva uppleva. Tänk då att det sker strax före ens gemensamma bröllop, när man på riktigt ska inleda sitt liv tillsammans.

Frågan är vad man skulle göra i den situationen. Det finns några olika alternativ.

A) Bryt ihop och blås av hela bröllopet.
B) Bryt ihop, be partnern flyga och fara för att sedan blåsa av bröllopet.
C) Samla övertygande bevis (gärna i bild- eller videoform), håll god min under de sista veckorna av planering inför bröllopet och sedan när dagen är kommen så spelar man upp hela sanningen framför familj och vänner för att maxa ångesten för den otrogna partnern.

Nyligen råkade en man från Singapore ut för just det här – han hade starka misstankar om att hans blivande fru var otrogen mot honom och hyrde dryga månaden innan deras bröllop in en privatdetektiv för att undersöka saken mer noggrant, skriver sajten Zaobao.

Och mycket riktigt, kvinnan hade en affär med en annan man. Under den sista tiden inför bröllopet så lyckades den blivande brudgummens inhyrda detektiv dessutom samla på sig gott om bevis.

Med andra ord – den här killen valde alternativ C!

För väl under bröllopet så bad han om att få gå upp på scenen inför hundratals gäster och hålla ett litet tal. I samband med det spelade han dessutom upp en film på en stor bildskärm. Först rullade det mest bilder på hans och brudens tid tillsammans, men sedan övergick det i något helt annat.

Bildkälla: Asia Wire

Plötsligt vänder sig mannen halvt om och det börjar komma upp övervakningskamerabilder på storbildsskärmen på kvinnan tillsammans med en annan man. Först gick de in på ett hotell, sedan in i ett eget rum – och väl där hade detektiven sett till att få rörliga bilder på när kvinnan hade passionerat sex med sin älskare.

Bildkälla: Asia Wire

Snacka om att bli avslöjad – och medan gästerna satt chockade och såg på smet kvinnan i panik från sitt eget bröllop.

Även om det här är en i grunden ganska sorglig historia så råder det ingen tvekan om att den här mannen fick den optimala revanschen. Bröllopet fick, naturligtvis, blåsas av.

Tryck gärna på dela-knappen för att visa att du är emot all form av otrohet!