Bianca Ingrossos intima avslöjande – om vilda sexlivet: ”På alla fyra…”

Bianca Ingrosso är en av våra mest kända svenskar idag. 28-åringen driver eget företag, har en egen talkshow och Youtube-kanal för att nämna några av hennes åtaganden.

Man kan tycka vad man vill om Bianca som person men faktum är att hon under åren dragit in miljontals kronor på sina företag de senaste åren, en succé utan dess like.

Den unga entreprenören är känd för att alltid vara väldigt öppen och ärlig om både det ena och det andra – däribland sitt sexliv.

Bianca Ingrosso och Phillipe Cohen hade under flera år ett av- och på-förhållande men förra året bestämde paret sig för att göra slut för gott.

Levt singelliv

Sedan dess har Bianca gått vidare och levt singellivets glada dagar, med allt vad det innebär.

Och i podcasten ”Inga beiga morsor” som den senaste eskapaden i Biancas singelliv uppdagas.

Podden programleds av Biancas nära vän Melina Criborn som i ett avsnitt passade på att göra ett rejält avslöjande om Bianca, skriver Nyheter24.

”På alla fyra…”

Melina berättar i podden om en middag hos henne själv där Bianca varit en av gästerna och berättat avslöjande detaljer ur sitt sexliv.

– Då berättar hon att hon PRECIS berättar att hon precis kommer från (tystnad), där hon har stått på alla fyra och blivit slickad. Och för alla er som lyssnar så har jag självklart frågat Bianca om jag får säga det här, säger Melina i podden.

Snacka om att bjuda på sig själv!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!