Äntligen: Nu kan du söka jobb som professionell sexleksakstestare

De flesta av oss har vad som ändå kan klassas som ett ganska vanligt jobb. Det är liksom inget man skäms för och inget som nära och kära direkt reagerar på. Till slut finns det dock kanske en risk att man tröttnar på vanliga kontorstider och normala arbetsuppgifter.

Det råder ingen tvekan om att majoriteten av oss har vad som de flesta nog skulle kalla ”ett vanligt jobb”. Det kan givetvis vara allt från att arbeta inom vården till att sitta i ett kontorslandskap. Det är så klart inget fel med det, utan snarare tvärtom.

Men vem vet – till slut kanske en del tröttnar. Man vill söka sig vidare och ha något mer unikt att sysselsätta sig med under dagarna. Nu kommer ett engelskt företag som heter LoveWoo med ett jobberbjudande som nog toppar det mesta jag hört talas om.

De säljer allt från underkläder till sexleksaker – och har nu inlett jakten på att hitta deras nya sexleksakstestare. Ja, du läste rätt! Du kan nu få jobb som sexleksakstestare.

Shutterstock

Personen ska främst arbeta med att prova och utvärdera företagets egna sexleksaksprodukter. Man jobbar hemifrån två dagar i veckan och på kontoret tre dagar i veckan. Då får man bland annat även jobba med företagets sociala medier.

300 000 per år

Men vid sidan av att få betalt för att få orgasmer så ska man utvärdera sexleksakerna och sedan rapportera vad som är bra och mindre bra, så att företaget kan jobba med förbättring och på så vis bli mer slagkraftiga på marknaden.

Lönen då? Ja, man kommer per år att dra in 36 000 dollar, motsvarande ungefär 300 000 kronor, enligt New York Post. Dessutom får man en årsförbrukning av underkläder från sin arbetsgivare och medlemskap på ett av Storbritanniens finaste gymkedjor.

Visst känns ditt nuvarande jobb lite grått i jämförelse? Nåväl, misströsta inte – det kan inte finnas mer än ett fåtal sådana här tjänster i världen.

Hur ansöker man då? Jo, LoveWoo vill att man hör av sig med ett CV, ett antal arbetsprover på sexleksaksrecensioner samt en egeninspelad video där man förklarar varför man passar för det här jobbet. Det sistnämnda känns … lite pinsamt.

Men är du sugen, så är det givetvis bara att söka! Risken är dock att tjänsten är eftertraktad. Vem vill inte få betalt för njutning?!

Dela det här med dina vänner, så kanske du snart har en bekant som jobbar som sexleksakstestare! Vore inte det lite häftigt?