Fräckis: 7-åringen gömmer sig under sängen när systern ska ha sex med sin pojkvän

Man vill självklart kunna vara öppen med saker och ting inom familjen, men vissa saker ska man nog ändå försöka hålla för sig själv. Annars kan det uppstå jobbiga situationer. Det är den här historian ett kul exempel på.

En liten tjej frågade sin mor om hur barn egentligen kommer in i mammornas mage. Det ville förstås inte mamman berätta så där rakt ut – och därför kom hon på en ide.
– I kväll när din syster kommer hem med sin nya pojkvän ska du gömma dig under hennes säng och höra på vad som händer. Då får du veta hur det går till.

Inte världens smartaste idé, men det bästa hon kunde komma på i hastigheten. Dagen efter gick hon in till sin yngsta dotter och frågade hur det hade gått till – och hon var rätt nervös.
– Jag förstår inte, sa 7-åringen. De kom hem och sedan började killen ta av syrran kläderna. Sen tog han av sig själv och då skrek syrran att det var den största hon hade sett. Jag begriper ingenting, men hon sprang och hämtade ett måttband och började mäta något. Jag vet inte vad det var, men det hade i alla fall en omkrets på 20 cm och var nästan 30 cm lång. Vad var det, mamma?

Mamman hade inte räknat med det här – och hon sa bara därför att det var något som dottern skulle förstå när hon blev äldre. Hon fick också dottern att lova att inte berätta något om vad hon hade hört för någon annan.

Nästa dag kom den äldre systern hem, röd i ansiktet av gråt – och kastade sig i famnen på sin pappa och skrek:
– Mamma har rymt med min nya kille!

Var inte blyg nu, DELA om du skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!