26-åringens bröst är så stora att hon orsakar bilolyckor: ”Välter saker med dem hela tiden”

Vi är över sju miljarder människor på vår underbara planet och vi ser alla olika ut, och tur är väl det. Hur kul vore det om vi alla gick runt och såg likadana ut?

Vissa är långa, korta, smala runda och allt däremellan. 26-åriga Anastasia Berthier har stora bröst.

De är faktiskt så stora att hon inte kan flyga på en vanlig flygplansstol, skriver The Mirror.

Här på Humorbibeln skriver vi inte bara om saker som ska få våra läsare att skratta. Vi lyfter även personer som valt att leva sina liv på ett lite annorlunda och unikt sätt, och det är vår åsikt att alla människor är lika mycket värda och ska respekteras oavsett hur man lever sitt liv!

Modellen Anastasiya Berthier har över 1,5 miljon följare på sin Instagram, tack vare sina gigantiska bröst.

Välter saker med brösten

När det kommer till inköp av kläder är det näst intill en omöjlighet för Anastasia, som har K-kupa på sina behåar.

– De är så stora att jag välter ned saker från bord och går in i människor. Om jag provar ett plagg i en vanlig affär så fastnar jag ofta och behöver hjälp att få av mig plagget. Underkläder är helt omöjligt, de beställer från nätbutiker som säljer extra stora behåar, säger Anastasia till The Mirror.

Att flyga är inte heller enkelt – Anastasia får helt enkelt inte plats med sina jättebröst i en vanlig flygstol.

– Jag flyger alltid första klass eller i alla fall business så jag kan sträcka på ryggen ordentligt, säger Anastasia till The Mirror.

Brösten orsakade bilolycka

Trots alla problem älskar Anastasia sina enorma behag, även om de får folk att vända på huvudet när hon passerar. Så till den milda grad att hon nästan orsakade en bilolycka en gång.

– Jag var ute och red häst med en liten topp på mig. Plötsligt började hästen springa iväg så brösten föll ut. Precis samtidigt åkte en bil förbi och föraren höll på att tappa kontroll över sin bil, säger Anastasia till The Mirror.

Vilket unikt liv Anastasia måste ha! Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!