17 problem som alla kvinnor med riktigt stora bröst garanterat känner igen

Kvinnans kropp är otroligt vacker, men ändå är det många som inte är helt tillfreds med hur de ser ut. Synd, för alla är onekligen fina på sitt sätt.

Hos många tjejer är brösten en problematik. Vissa tycker de har för små medan andra anser att de har för stora.

Här har vi, lite med en klackspark, listat 17 problem som kvinnor med rejäla lökar med stor sannolikhet känner till!

1. Sova på mage – glöm det!
Det är i princip omöjligt att sova rakt på mage när man har stora bröst. Eller det är i alla fall oerhört smärtsamt.

2. Det gör ont att springa
Sport-BH och träningstoppar hjälper lite, men inte tillräckligt. I alla fall inte när tuttarna är riktigt stora och skvalpar runt.

3. BH utan axelband – ett skämt
Den här annars rätt smarta uppfinningen är inget för de med större bröst. Det är bara att kolla vidare bland de andra underklädesvarianterna.

4. Färgvalet på BH är oerhört begränsat
Eller i alla fall, mer eller mindre, till hudfärgat eller svart.

5. Bröstsvett!
Varje varm dag är det samma sak – och du med stora bröst vet sannolikt exakt vad vi menar. Man hinner knappt utanför dörren innan svetten kommer under brösten – och snart har man distinkta fläckar på tröjan.

6. Klänningar som passar perfekt – förutom över brösten
Ni vet känslan. Klänningen sitter som handen i handske vid midja och axlar, men vid bysten är det något helt annat. Kan inte någon bara börja tillverka klänningar med stretch-tyg bara över brösten?! Tack på förhand!

7. Pinsamt ”missöde” minst en gång varje sommar
Det spelar ingen roll att man kämpat och letat både länge och väl för att hitta den ultimata bikinin eller baddräkten som håller brösten på plats – det händer ändå. Plötsligt ”tittar de fram” när man minst anar det.

8. Knäppningar är den stora fienden
Blusar och fina toppar med knappar är ju bara att glömma. Glipan som uppstår mellan knapparna blir bara ful – och ja, den är man ju faktiskt mer eller mindre garanterad.

9. Glöm långa halsband
De är ju så förbannat fina, men försvinner ju ner och drunknar i klyftan!

10. Att köpa bikini i 2 delar
Det är räddningen. I en och samma storlek funkar sällan. Mer vanligt att bikinitrosan är i XS och toppen i XXL…

11. Kläder som får en att se gravid ut
Det spelar ingen roll att man lämnat både barnafödande och klimakteriet bakom sig – vissa plagg trollar, mirakulöst nog, fram en gravidmage igen.

12. De här förbannade smulorna!
Hur är det ens möjligt? Oavsett vad vi äter så hamnar småbitar, smulor och annat i BH:n. Och lämnar fläckar, så klart!

13. Inbyggda bord
Ska man se livet från den ljusa sidan så kan man ju placera en tallrik stabilt på brösten när man sitter i soffan och behöver fria händerna en liten stund.

14. Märkena i slutet av dagen
Det spelar ingen roll hur stöttande och bra BH:n är, de som har stora bröst vet precis hur det är. När vi tar av underkläderna på kvällen är där likväl tydliga märken vid axlarna.

15. ”Vilken BH-storlek har du?”
Den här frågan har nog de flesta med stora bröst någon gång fått vid ett oväntat tillfälle. Mycket märkligt. Jag går inte runt och frågar främlingar hur mycket de väger…

16. Väskproblematiken
Att ha en väska med band som korsar kroppen är bara att glömma. Det trasslar bara in sig bland tuttarna – och sedan står man där och känner sig klumpig och uttittad.

17. Killens besatthet i sängen
”Kan du ge lite uppmärksamhet till andra delar av min kropp också?”, har nog de flesta med stora lökar tänkt när man hamnat i säng med någon som inte kan slita sig från ens bröst.

Tänkt nu på att den här listan ska tas med en klackspark – och givetvis stämmer alla punkter in på alla kvinnor med stora bröst.

Men jag tyckte i alla fall det var värt att dela med mig av. Gör gärna det du också!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!