Vrålpilsk kvinna får hett sextips i porrtidning

Som vuxen tänker man på sex då och då, det är inget märkligt med det. Det är helt enkelt en del av vår biologi. Däremot skiljer vi oss såklart i hur ofta vi tänker på sex, vad vi attraheras av och allt däremellan.

Ibland vill man njuta lite på egen hand, oavsett om man lever i en relation eller som singel. Då finns det vissa knep man kan ta till för att förhöja njutningen, vilka man väljer är såklart helt upp till en själv så länge ingen annan kommer till skada.

I tidningar kan man idag läsa lite varstans om allehanda sextips, som ju såklart kan vara jättebra. Men de kan också vara rätt dåliga, vilket den här sugna kvinnan fick erfara.

Kvinnan, som valt att vara anonym, erkände sitt pinsamma onani-misstag på ett Twitterkonto där folk får skicka in sina pinsammaste händelser anonymt.

Kex rakt upp i vaginan

I en gammal porrtidning hade kvinnan läst i en sexspalt att man kunde förhöja njutningen under onani genom att föra in ett kex i vaginan.

Kexet har en fyllning av honung, som enligt tidningen skulle ge ett extra pirr därnere.

Men riktigt så bra blev det inte – kvinnan fick istället uppsöka läkare.

”Beprövat tips…”

”I tidningar från förr fanns det ’beprövade’ sextips. Så jag körde upp ett kex i vaginan. Chokladlagret smälte som förväntat men honungen inuti pirrade inte alls till som utlovat. Istället fick jag underlivssamp, som en liten bonus” skriver kvinnan i inlägget som finns nedan.

Inlägget har fått mängder av kommentarer, vissa om hur dum kvinnan var som tog sextips från en gammal porrtidning och vissa som roas av kvinnans nyfikenhet.

Provar man så får man inget veta, men kanske skulle den här kvinnan ha tänkt efter en extra gång!

Känner du någon som skulle kunna råka ut för något sådant här? Tryck då på DELA-knappen så att dina vänner får läsa det här idag!