Vad ser du i bilden? Svaret kan säga något intressant om dig

Vi människor är alla helt unika, vilket ju i sig är fantastiskt med tanke på att vi är över sju miljarder här på jorden.

Hur man blir som person beror dock på väldigt många olika variabler. Var man är född, vilka ens föräldrar är, hur man växer upp. Listan kan göras näst intill oändlig.

Trots att det idag finns mycket forskning kring varför vissa människor har vissa personlighetsdrag medan andra människor har helt andra egenskaper så finns det fortfarande något mystiskt och spännande i att filosofera kring varför vi är som vi är.

Idag är det dock ganska ovanligt med spågummor, även om de såklart också förekommer. Precis som med mycket annat i dagens samhälle har även den typen av information flyttat till internet.

Testet här nedanför är inget undantag. Svaret på testet ska kunna säga något intressant om din personlighet.

Optiska illusioner, eller synvillor som de också kallas i dagligt tal, har funnits i flera århundraden.

Optiska illusioner

Man kan dela in optiska illusioner i tre huvudtyper, och den som sägs kunna säga något om ens personlighet kallas för kognitiva illusioner, där ”ögats tolkade bild ger omedvetna slutsatser.”

Inom kognitiva illusioner så finns det även där underkategorier, och den som vi ska fokusera på idag kallas tvetydiga illusioner.

Där framkallar bilden ”en perceptionsväxling mellan alternativa tolkningar” vilket innebär att olika personer helt enkelt uppfattar olika saker i en bild.

Vad ser du?

Här kommer då bilden. Det du först ser i bilden säger något om din personlighet.

Vad är det första du ser? Här nedanför går vi igenom motiven och vad de betyder.

Ser du ett ansikte?

Om det första du ser är ett ansikte så litar du väldigt mycket på din magkänsla. Du kan uppfattas som lite egensinnig men du är självsäker och lyckas ofta med de åtaganden du tar på dig.

Du är väldigt vis och får ofta agera bollplank åt dina nära och kära när de har idéer av allehanda slag.

Du är också väldigt allmänbildad, då din nyfikenhet på världen tagit dig till många olika ställen i världen.

Ser du ett äpple?

Är det ett äpple du ser på bilden så är ordning och reda dina ledord i livet. Du är alltid välklädd, vältalig och trevlig mot dina medmänniskor.

Du är väldigt uppskattad av såväl kollegor som familjemedlemmar eftersom du är noggrann och punktlig.

Framförhållning och planering är viktigt, och du har väldigt svårt för tidsoptimister, även om du kanske inte skulle säga det rakt till dem.

Ser du en sittande person?

Om du istället ser en person som sitter ned på bilden så är du väldigt glad och öppen som person. Spontanitet är din bästa vän och du älskar nya intryck och människor.

Planering och du är inte bästa vänner utan du tar gärna dagen på uppstuds. Karriären kommer inte i första hand hos dig, men du lyckas ändå alltid överträffa förväntningar med ditt kreativa sinne.

Dina vänner ser dig som gruppen mittpunkt och hör alltid av sig till dig först.

Tryck nu på DELA-knappen för att se vad dina vänner svarar!