Steve med Lloyden: Sven Melander gör sin legendariska imitation av norrlänningar

Sven Melander har en unik plats i hjärtat av svensk underhållning. Han har varit allt från komiker till programledare och på senare tiden sanningssägare.

I dagar som dessa när allt fler av de allra största lämnar oss är det skönt att se att Sven verkar lika stark som någonsin. Och även om man inte kan tro det så är det faktiskt Svens 70-årsdag just idag, den 30:e oktober.

Det vill vi här på Ett gott skratt såklart hylla med pompa och ståt!

Sven har alltid hållit humorns fana högt och det finns mängder med olika sketcher, roller och utläggningar som har fått både mig och resten av min familj att skratta genom åren.

Vem minns inte Sällskapsresan!? Eller Nöjesmassakern?

En av min pappas favoritkaraktärer var alltid Steve med Lloyden – och det blev även min.

Idag när Sven fyller 70 år tänker jag se om ett favoritklipp med Steve med Lloyden – när Sven imiterar norrlänningar.

Ni har säkert också sett det förut men jag tror att det är värt att se igen. Och om ni tycker att det fortfarande håller så tycker jag ni kan dela det på Facebook så får era vänner ett leende på läpparna och lite nostalgi idag.

Var med och fira en av våra legendarer idag – dela klippet för att hylla Sven Melander!