Spelarens mamma stormar planen i EM-finalen, skriker 4 ord till publiken som får dem att skämmas

Att föräldrar skryter om vad deras barn ska bli när de blir stora är inget nytt. Men den tredje mammans svar på den här historien har jag aldrig hört tidigare!

3 kvinnor skrattar
Shutterstock

När min son blir stor…

Det satt 3 ensamstående mödrar och fikade när de kom in på ämnet om vad deras söner skulle bli.

Första mamman:
– Jag vill att min son blir en astronaut! Han ska bli den första som åker till Mars! Och hela världen tittar på när han tar första steget på Mars och blir historisk!

Andra mamman:
– Jag hoppas att min son tar magisterexamen i medicin och blir den som hittar botemedlet mot aids! Hela världen kommer att hylla honom och han blir ihågkommen som mannen som räddade mänskligheten från en av de värsta sjukdomarna genom tiderna!

Tredje mamman:
– Jag vill att min son ska bli en känd fotbollsspelare! Han ska spela i landslaget, och landslaget har tagit sig till en EM-final inför en fullsatt arena med över 100 000 män som jublar! Och det står 0-0 när det är 1 minut kvar av matchen då min son tar bollen på egen planhalva och dribblar förbi 1, 2, 3 spelare och börjar närma sig motståndarmålet! Han tar sig förbi 2 backar med bara målvakten kvar! Alla i publiken är i extas! Han dribblar förbi målvakten och står med öppet mål från 3 meter! Och SKJUTER! OCH MISSAR! Och 100 000 tusen vilda manliga fotbollsfans vrålar:

– DIN JÄKLA NOLLA, JAG SKA KNULLA DIN MAMMA!

Och då ska jag springa ut på plan och ropa till alla i publiken:
– DET ÄR JAG! JAG ÄR HANS MAMMA! 

– Så får 100 000 fans sitta där och skämmas.

Var gärna med och DELA om du skrattade! 

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!