Fräckis: Vacker 18-åring avslöjar sin värsta synd för prästen

Det är ju få saker som får en att må så bra som ett riktigt gott skratt. När man liksom känner att det bubblar härligt i hela kroppen för att garvet bara måste få komma ut. Det är en svårslagen känsla!

Ett sätt för att nå dit är att läsa en bra fräckis. Den här hittade jag på nätet tidigare i dag – och när jag kom till slutet kunde jag inte hålla skrattet tillbaka! Klockrent!

Jag hoppas att även du ska gilla den här roliga, fiktiva historien! Tryck gärna på dela-knappen längre ner i texten om du tyckte om skämtet!

Det var då den 18-åriga, otroligt vackra oskulden vid namn Elin som gick till prästen för att bikta sig.

– Och du vill bikta dina synder, unga dam? sa prästen.

– Ja. Jag är så nyförälskad och i går låg jag och min älskade och kelade på mitt rum…

– Men du kan vara lugn – det är ingen synd, svarade prästen.

18-åringen fortsatte oroligt:

– Men sedan förde han sakta in handen mellan mina lår…

– Det är fortfarande ingen synd, svarade prästen.

– Sedan tog han av mig trosorna – och började andas tungt i mitt öra…

– Ingen synd, replikerar prästen snabbt och uppmanar henne ivrigt att fortsätta sin bikt.

– Sedan kom han närmare och närmare … ja, du vet.

– Ingen synd, men ja, fortsatt!

– Sedan öppnade min mamma dörren och fick syn på oss, så vi slutade omgående.

– Fasen, sa prästen besviket. Det var synd!

Den pryda kvinnan blev så chockad av prästens reaktion så hon svimmade…

Var inte blyg nu, tryck på DELA-knappen för att sprida lite skratt i dag!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);