Sommarens hetaste trend: Extrema tånaglar – så hemskt att det borde förbjudas helt

Är det något man kan vara säker på är det att det är stört omöjligt att följa med i dagens mode och trender. Förr om åren höll trender i sig åtminstone några år, känns det som i alla fall.

Men idag känns det som att trender kommer och går snabbare än man hinner byta strumpor. Ena dagen är alla blonda och går i supertajta kläder och andra dagen är det svart hår och jättesäckiga kläder som gäller.

Det kan vara intressant att studera vad som är på tapeten just nu. Speciellt under somrarna brukar det dyka upp riktiga galenskaper. För ska vi vara ärliga så är mycket av det mer moderna och moderiktiga numera också lite knasigt.

För en tid sedan skrev vi om ett par hemska sommarshorts – som helt klart borde förbjudas, men hela tiden dyker det upp nya moderniteter i reklamer omkring oss.

Det ena är knäppare än det andra – även om en del trender givetvis skulle gå att anamma för en annan.

Extrema tånaglar

Nu rapporteras det dock om en skönhetstrend som blivit extra stor i sommar och som verkligen fick mig att haja till.

https://www.instagram.com/p/CrK81rgtT6L/?img_index=1

För ja, det är faktiskt riktigt galet. Jag tvivlar på om några av er kommer att ta den till er, men det kan ju ändå vara kul att veta vad som gäller.

Det handlar om att ha extra långa tånaglar, skriver sajten Rare. Ja, du läste rätt.

Poserar stolt

Själv hade jag varit rädd för att riva, skära eller skada mig själv på de utstickande små knivarna, men det verkar folk strunta i – och stolt posera med sina naglar på Instagram.

https://www.instagram.com/p/Cq8er8zt8tN/

Vem kom på att det här är snyggt? Vem kom på att det här ska vara modernt? Vem kom på att det här är något att ta efter?

Ja, det finns massvis av frågor – men ganska få svar. Man får helt enkelt hoppas att det inte eskalerar – och att det här blir vardagsmat.

Bara en sådan sak som att strumpor borde gå sönder och fötterna inte längre borde passa i ens vanliga skor – det räcker för att avskräcka mig.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!