Snuskig studie: Så många onanerar när de bajsar – det är tyvärr fler än du tror

Bajsa. Göra nummet två. Björna. Skita. Kärt barn har som vi alla vet många namn, och det är inte så konstigt i och med att bajsa är bland det mest naturliga vi människor kan göra, även om det sällan är något pratar om i lunchrummet på jobbet.

I dagens tidevarv där tekniken styr mycket av vår vardag är det inte så ovanligt att man tar med sig telefonen in på toaletten – i väntan på att naturen ska ha sin gång.

Att sitta och trycka på toaletten har på senare år kommit att innebära att man pillar på sin telefon i väntan på att naturen ska ha sin gång. Vad gör då folk med sina telefoner på toa? Det har en ny studie tagit reda på.

Det är företaget QS Supplies, som till vardags tillverkar badrumsprodukter, som utfört studien.

Så mycket bajsar vi under en livstid

De har frågat över 1 000 toalettbesökare om deras vanor, vilket de redovisar här.

Till att börja med så konstateras det att man under en livstid bajsar ut ungefär 1,4 ton bajs under en livstid – vilket innebär en hel del tid på toaletten.

Vad gör vi då med våra telefoner under all denna tid?

43 procent av deltagarna i studien angav att de svarar på sms, 26 procent uppgav att de pratar i telefon och 24 procent svarade att de skriver mejl under tiden.

Det är med andra ord tid för korrespondens under tiden man sitter och klämmer, vilket innebär att man sannolikt pratat eller skrivit med någon som bajsar.

Tar bilder på sina ”verk”

Vidare så kom studien fram till att sju procent av deltagarna fotograferat sitt bajs och skickat bilden.

Fem procent erkände också att de någon gång tagit en nakenbild under sitt toalettbesök.

Ytterligare fem procent av deltagarna i studien erkände till och med att de åt under tiden på porslinstronen.

Onanerar när de bajsar

42 procent av deltagarna använder sociala medier under tiden på toaletten, medan 40 procent spelar spel och 33 procent faller under kategorin underhållning.

Av de 33 procenten som ägnar sig åt ”underhållning” medan de gör nummer två så uppgav hela elva procent att de onanerat samtidigt som de bajsat.

Med andra ord har den här påstådda ”underhållningen” sannolikt varit av barnförbjuden karaktär och de har då känt sig så pass upphetsade att de låtit händerna vandra.

Allt man kan göra är ju att hoppas att de tvättat händerna emellan dessa göromål.

Bild: Imgur

Det finns ju verkligen dårar till precis allt!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa om de här galenskaperna!