Skräckslagen kvinna ringer polisen efter otäckt fynd i badrummet – synen ger rysningar

Att ha polis som yrke måste vara väldigt speciellt. Varje dag hanterar man en ny situation och det är verkligen inte enkelt.

Men frågan är om polisen i engelska Liverpool blev mer förvånade än vanligt när de fick ett samtal från en helt skräckslagen kvinna.

Hon hade fått minst sagt oväntat besök – en boaorm på 2,5 meter låg nämligen och vilade i hennes badrum, skriver den lokala polisen på sin hemsida.

Som polis har man ett oerhört viktigt arbete, man ska ju se till så att allmänheten är trygg. Varje dag poliser går till jobbet gör de det med vetskapen om att de kan få riskera livet för någon annan.

Men ibland innebär polisyrket även att man får handskas med icke-mänskliga hot mot tryggheten.

Gigantisk boaorm

Polisen i Merseyside, Liverpool fick ett något udda samtal. Det var en skräckslagen kvinna som larmade om att en 2,5 meter lång orm ockuperade hennes badrum.

Varken kvinnan som bor i lägenheten eller hennes grannar hade någon aning om var ormen kom ifrån.

Bild: Merseyside Police

Låg och tog det lugnt

Efter att polisen anlänt till platsen fick de göra en del efterforskningar innan de förstod att det rörde sig om en boaorm, som inte är giftig.

Därefter fick de ringa runt till olika organisationer och djurparker, men ingen hade möjlighet att hämta upp ormen, som låg och tog det ganska lugnt i badrummet.

Bild: Merseyside Police

Till slut fick en polis, med erfarenhet av reptildjur, komma till undsättning och ge ormen lite vatten och sedan lägga ned den i en stor låda. Ormen fick sedan tillbringa natten på ett djursjukhus.

For many the thought of an 8ft Boa Constrictor can cause HISS-teria, but for our officers rescuing the snake was all in a day's work. Want to know more 🐍👉 https://crowd.in/5JMoZX

Posted by Merseyside Police on Monday, January 20, 2020

Som polis får man vara med om både det ena och det andra!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!