Roligt klipp: Oscar imiterar sin hund på ett helt klockrent sätt – får miljontals att skratta

Om det är något band som ofta är starkare än något annat, så är det kärleken mellan hund och ägare. Vare sig det är husse eller matte, så brukar vovvar ha en otrolig förmåga att lära känna sina närmaste människor – och det är vanligtvis relationer som blir allt djupare med tiden.

Man går igenom livets dalar och toppar tillsammans. Man är ledsna och har roligt ihop. Det finns helt enkelt en anledning till att hundar lite slentrianmässigt kallas ”människans bästa vän”.

Det är dessutom det här klippet ett underbart bevis på!

När jag var liten hade vi två hundar. Det bästa jag visste var att komma hem från skolan och leka med dem. Man möttes alltid av minst en glad vän i hallen och sedan var det alltid full fart som gällde.

Man kan leka på många olika sätt tillsammans med vovvar och det behöver inte jämt vara så himla komplicerat. En boll, tutande leksak eller bara varandra – det mesta brukar duga.

En otrolig hundimitation

Att skoja, småretas eller låtsasbrottas var alltid populärt hos våra hundar, men det var så klart inget unikt. Det är det här klippet (nedan) ett helt klockrent bevis på.

Bild: Youtube

Det är en kille vid namn Oscar som fått över miljoner människor på nätet att skratta då han är en mästare på att imitera sin älskade vovve Mel. De två verkar onekligen ha en underbar och lekfull relation till varandra.

Man tar och ger, busar och leker, skojar och har roligt.

Kolla nu in den här videosnutten på när Oscar tar det här med hundimitationer till helt nya nivåer. Hans skall är verkligen vassare än jag vågade tro – men jag kan inte sluta skratta på slutet när mannen bakom kameran sträcker fram en godisbit.

Det här är helt obetalbart!

[arve url=”https://www.youtube.com/embed/B6QQQUhMnCI” /]

Var inte snål nu, DELA vidare så att även dina vänner kan få sig ett skratt i dag!

window.fbMessengerPlugins = window.fbMessengerPlugins || { init : function() { FB.init({ appId: "1678638095724206", xfbml: true, version: "v2.6" }); }, callable : [] }; window.fbAsyncInit = window.fbAsyncInit || function() { window.fbMessengerPlugins.callable.forEach( function( item ) { item(); } ); window.fbMessengerPlugins.init(); }; setTimeout( function() { (function(d, s, id){ var js, fjs = d.getElementsByTagName(s)[0]; if (d.getElementById(id)) { return; } js = d.createElement(s); js.id = id; js.src = "//connect.facebook.net/en_US/sdk.js"; fjs.parentNode.insertBefore(js, fjs); }(document, 'script', 'facebook-jssdk')); }, 0);