Roberto blev världskänd för att ha världens största snopp – här är dolda sanningen om hans 48 cm i byxan

Storleken på snoppen, spelar den någon roll? Det är en väldigt omtvistad fråga och det kanske inte finns något rätt svar.

Men för Roberto Cabrera från Mexiko är det här ett allvarligt ämne.

Han har i många år nämligen hävdat sig ha världens största penis på 48,2 centimeter. Sedan en tid ligger dock den självutnämnda titeln i farozonen.

Bild: Youtube

Vi har tidigare skrivit om Roberto Cabrera – och det är ingen slump. Han har senaste åren verkligen varit i ropet – efter att länge ha hävdat sig ha världens största penis.

Även om det aldrig varit officiellt, så skulle hans påstådda 48 cm innebära ett rekord.

Finns tvivlare

Mexikanen har tidigare berättat att han varken kan få erektion, ha sex eller gå på toaletten ordentligt – men förslaget om en penisförminskning är något som Roberto alltid viftat bort.

Bild: Youtube

I synnerhet eftersom han under en period hoppades på att bli porrstjärna.

– Jag är nöjd med den eftersom jag vet att det bara är jag som har så stor, har han sagt till Barcroft TV.

Bild: Youtube

Det är dock inte alla som tror på honom, vilket The Sun rapporterat om.

Läkaren Jesus Pablo Gil Muro hävdar till och med att Roberto och hans penis är en enda stor bluff. Det finns också anledningar att tro att han är något på spåren.

Misstankarna väcktes redan i samband med att doktorn undersökte Roberto för första gången då patienten vägrade att ta av det bandage som han vanligtvis har runt sin snorre.

En kopiös mängd förhud

Till slut lyckades Jesus Pablo Gil Muro dock övertyga den självutnämnde världsrekordhållaren att ta en röntgenbild.

– Den visade att Roberto har en kopiös mängd förhud som sträcker sig nästan hela vägen ner till knät. Själva penisen är dock inte längre än 16–17 centimeter från roten, berättar läkaren för TV-kanalen.

Bild: Youtube

Roberto själv har inte uttalat sig öppet om påståendet att han är en bluff. Det råder dock ingen tvekan om att den här nya sanningen kommer att skaka om hans värld betänkligt.

Här är ett inslag om Roberto.

Jonah Falcon har världens största penis

Vem har då egentligen världens största snopp?

Mycket talar för att det är amerikanen Jonah Falcon som med sina dryga 35 centimeter i brallan dessutom varit ute och kritiserat sin mexikanske kombattant.

– Jag tycker det är löjligt och han verkar desperat, har Falcon sagt, enligt The Sun.

Här har vi tidigare skrivit om Jonah Falcon. Jonah medverkade i ett tv-program och chockade alla när han visade upp sin bjässe.

Tryck nu på DELA-knappen, så att dina vänner också får veta den här viktiga sanningen!