Prästen får lift av en lastbilschaufför. 2 timmar senare gör han det otänkbara.

En präst stod och liftade vid vägkanten när en lastbil stannade till. Chauffören vevade ner rutan och frågade var prästen var på väg. ”Göteborg,” svarade prästen. Lastbilschaffisen vinkade in prästen i bilen. ”Tack så mycket broder, gud välsigna dig.” Sa prästen tacksamt.

Efter en stund åkte de förbi en skylt där det stod att det skulle vara en fotbollsmatch mellan AIK och IFK Göteborg senare på kvällen. Lastbilsföraren hatade AIK och började svära grovt när han såg skylten men sedan kom han ihåg att han hade prästen i bilen så han hejdade sig.

När de åkt i två timmar såg han att en buss full med AIK-supporters hade stannat längre fram vid vägkanten och att en dem stod och kissade i diket.

Chauffören bestämde sig för att köra på AIK:aren. Men för att inte prästen skulle misstänka att han gjorde det med flit tänkte chauffören att han skulle låtsas att han somnat när det hände.

Sagt och gjort. När han närmade sig AIK:aren slöt chauffören ögonen, lade huvudet mot sin axel och svängde lastbilen mot diket. Plötsligt hördes en hög smäll och chauffören skrek, ”Träffade jag honom?!”

”Nej”, svarade prästen. ”Men vi var nära nog så jag kunde ta honom med dörren.”

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!