Porrstjärnan Evelyn, 31, har två vaginor

Uterus didelphys är en diagnos som innebär att man har två vaginor, livmoderhalsar och livmödrar.

Det är en otroligt ovanlig diagnos som bara drabbar mellan 0.1-0.5 procent av kvinnor.

Evelyn Miller, 31, från Australien är en av de kvinnor som har uterus didelphys. Länge var det någon som Evelyn skämdes över, men idag tjänar hon storkovan på sitt unika underliv.

Problem med tamponger och svårigheter att ha sex med sin pojkvän. När Evelyn var 17 år gammal vågade hon inte berätta för någon om sin diagnos.

– Jad undvek sex, killarna visste inte vad de gjorde så det blev mest så att deras penis slog emot mitt urinrör, säger Evelyn till South West News Service.

En för porr, en för maken

2011 fick Evelyn diagnosen bekräftad, men det var inte förrän 2018 som hon bestämde sig för att tjäna pengar på det.

Idag är Evelyn 31 år gammal, har två barn och försörjer sig som porrstjärna. Hennes barnförbjudna bilder och videoklipp publiceras på olika betalsidor.

Det är inte alltid som det är hennes make som medverkar i filmerna. Med Evelyns två vaginor har hon en som hon använder på jobbet, och en som hon använder hemma.

– Jag har alltid varit nyfiken på det här med sexarbete, som ibland inte involverar min make. Det känns inte som otrohet, har har ju en vagina för jobbet och en privat, säger Evelyn till South West News Service.

Tjänar massor

Som porrskådis tjänar Evelyn nästan 15 000 kronor i veckan på sitt innehåll. Men hon har även lyckats få fler att tala om uterus didelphys.

– Folk är jättenyfikna, de älskar att jag har två vaginor. Jag får också massor av meddelanden från kvinnor som varit i samma situation. Jag uppmuntrar alla kvinnor att undersöka sig om de känner att något inte står rätt till, säger Evelyn till South West News Service.

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får läsa det här idag!