Pojken råkar komma på sina föräldrar i sängen. Då får mammans vita lögn oväntade konsekvenser.

Lille Timmy kom hem tidigt från skolan en dag och gick upp för trappen för att se om mamma och pappa var hemma. När han gick in på sina föräldrars rum såg han sin mamma sitta på sin pappa – och båda var helt nakna.

Timmy stirrar förvirrat på sina föräldrar.

”Timmy, hur mår du? Gå till ditt rum så kommer jag om en liten stund,” säger hans mamma.

Timmy gör som hon säger och går in i sitt rum och leker med lego. Eter några minuter kommer hans mamma, som nu är påklädd, och sätter sig bredvid honom.

”Timmy, vad såg du när du kom in till vårt rum idag?” frågade mamma.

”Jag såg att du och pappa var nakna och att du hoppade upp och ner på hans mage,” svarade den lille pojken.

Timmys mamma tänker då att han nog är lite väl för ung för att få veta hur det fungerar med sex och bestämmer sig för att säga något annat.

Då får hon en idé.

”Är det allt du såg? Vet du vad vi höll på med?” frågar hon.

”Det var allt jag såg. Och jag har ingen aning om vad det var ni höll på med.” svarar han.

”Jo, du förstår, när man blir lika gammal som jag och pappa behöver man få motion och när din pappas mage blir för stor och full av luft så klär vi av oss nakna, jag sätter mig på honom, sedan trycker jag på hans mage och hoppar på den så att luften åker ut och han bli smal igen,” förklarar mamma och känner sig smart.

”Men mamma, du vet att det är meningslöst va?” säger Timmy.

”Vad menar du?” frågar mamma.

”Jo, för att när jag står och väntar på skolbussen på morgonen och du har gått till jobbet så har jag sett att vår granne Susann brukar komma över och blåsa upp honom igen.”

Gilla om du skrattade!