Pojken öppnar paket framför familjen – se nu reaktionen när han upptäcker vad som ligger i

Födelsedagen är något väldigt stort när man är ung. Alla blickar är riktade mot en och det trillar in presenter från nära och kära. Det finns mycket att tycka om, helt enkelt.

Den lille pojken i det här klippet (nedan) upplever en av sina första födelsedagar i livet. Det är i alla fall en av de absolut första då han kan öppna sina presenter på egen hand.

Familjen är samlade och uppmanar honom att ta sig an nästa present när någon börjar filma. Lite försiktigt börjar pojken öppna paketet genom att ta bort det blå inslagspappret.

Men sedan stelnar han till och bara kollar ner på presenten, till synes chockad och förvirrad. Sedan kollar han upp och ger en av de mest tydliga blickar jag någonsin sett från en sådan här liten person.

Den säger verkligen mer än 1 000 ord, men ungefär ”har vi gett mig DET HÄR?!”. Det hela blir än tydligare när pojken demonstrativt bestämmer sig för att begrava presenten i det blå pappret som han nyss tagit bort. Tydligare gest av besvikelse blir det inte – och han går snart vidare till nästa present. Då slutar dock kameran filma.

Jag tycker det är helt underbart att en sådan här liten grabb kan vara så tydlig i sina gester och sitt minspel. Givetvis hoppas vi att han blev betydligt nöjdare med de andra paketen!

Kolla in klippet och charmas av den bestämde lille grabben! Jag kan inte hålla mig för skratt!

Source: Kid Politely Rejects Birthday Present by AFV on Rumble

Tryck gärna på dela-knappen om du också älskar barn!