Pappa vill få sonen att skratta för första gången på film, får en chock av ljudet som kommer ut istället

Den här lilla bebisen och hans pappa delar en fin stund i klippet som tagit nätet med storm.

Pappa är på golvet och lekar med sin lille son och hans storasyster. Sedan händer något. Det börjar med en ögonkontakt och man kan se att det bubblar upp som kommer explodera i glädje.

Det var tur att mamma var där med kameran och fångade ögonblicket! Den lilla pojken är så glad och kärleksfull, jag blir alldeles varm av att se honom!

Till familjens stora glädje brister den lilla killen ut i ett fantastiskt skratt som de sent ska glömma! Alla börjar skratta som om det roligaste de någonsin varit med om… och det är är det nog!

Kolla bara in bebisens leende! Han kan inte låta bli att skratta när han hör sin pappas röst. Desto mer pappa pratar, desto mer skrattar pojken!

När sonen är igång så kan pappa inte längre hålla sig från att brista ut i ett härligt gapskratt han också – och det är på grund av pojkens speciella skratt!

Han låter nämligen som ett litet får!

– Du är inte ett får, du är en pojke, säger pappan.

Då kan inte heller mamma hålla sig och skrattfesten är ett faktum.

Jag skulle kunna se det här klippet hela dagen. Jag blir på så bra humör när jag hör den lilla pojkens speciella skratt. Så himla gulligt!

Syskonen börjar såklart också skratta och snart är noga alla i rummet nere på golvet och vrider sig i kramper! Han låter ju som ett får!

Vilken otrolig liten gulleplutt! Och vad härligt att familjen tillbringade den här tiden tillsammans och fick ett minne för livet.

Kolla in videon här under och få ett gott skratt idag!

Blev du på bra humör av den här videon? Sprid den då vidare till din vänner! Alla behöver lite ljus och glädje!