Pappa frågar varför pojken inte vill gifta sig – geniala svaret från miljoner att skratta över hela världen

När jag var liten vad jag rakt ut rädd för flickor. Tjejbaciller hade ju brorsan lurat i mig var verkliga och allt jag visste var att om jag får en puss så kan jag dö. Jag sprang för livet när det var dags för pussleken – jag hade ju inte förstått att hela poängen var att bli fångad. Det tog några år innan det sjönk in så att säga.

Å andra sidan fanns det nog en och annan Romeo i klassen också. En sådan där glidare som alltid kunde sitta och snacka med tjejerna och verkade få kramas hela tiden. Man är väl olika antar jag.

Den lilla killen i det här klippet är dock mer som jag var. Han sitter och äter pizza när pappa frågar om han kommer gifta sig som vuxet, svaret är urgulligt har nu blivit delat av tusentals på nätet.

Pojken är nämligen helt på det klara med att han inte kommer gifta sig alls.

– Jag vill inte gifta mig! Skojar du? Jag skulle vara rädd. Jag vill inte pussa någon!

– Varför inte? Frågar pappa.

– Därför att de pussas med spott!

– Jag trodde du ville bli pappa?

– Jo, men jag behöver ingen mamma, jag har ju redan en mamma!

Det är inte svårt att förstår att den här lilla killen har charmat en hel värld. Kolla in hela klippet här under.

DELA gärna om den här lilla killen gav dig ett leende på läpparna!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!