Norrländsk krutgumman häcklas av otrevlig polis – genialiska revanschen lämnar honom mållös

När någon är lite kaxig så kommer man sällan långt genom att skrika eller vara hetsig tillbaka. Oftast är det bästa man kan göra att i stället komma med en snygg, dräpande kommentar. Det är få saker i livet som ger en sådan nöjd känsla i kroppen som att få tyst på en riktig häcklare.

Den här roliga historien trillade jag över på nätet tidigare i dag och jag kände att jag måste dela den med er!

Det var en äldre, norrländsk dam som var ute och körde bil när hon plötsligt vinkas in av en polis som har sin radar i högsta beredskap.

Kvinnan var medveten om att det hade gått lite för fort och möttes av ett belåtet och självsäkerhet leende när hon vevade ner rutan.

– Jaha, varför hade damen så bråttom, tro? frågade polisen.

– Jag är sen till jobbet, svarar hon.

– Jaså! Ni arbetar än? Hmm. Var jobbar damen med?

– Jag är ändtarmsutvidgare.

– Ändtarmsutvidgare?! Vad tusan gör en sådan?! sa polisen.

– Jo, svarade damen. Jag börjar med att köra in ett finger, sedan två, sedan tre, sedan fyra – och till slut hela handen. Jag arbetar från sida till sida så att jag snart även kan få in den andra handen. Sedan börjar jag sakta men säkert töja ut tills det är cirka 180 centimeter brett.

– Och vad fansen gör man med ett 180 centimeters rövhål?! undrade polisen.

– Man ger honom en radar, en polismössa och placerar honom bakom nästa vägkrök…

BONUS: Det här klippet kommer garanterat bjuda dig på ett leende!

Gör dina vänner en tjänst och dela den här historien!