Något i mysiga familjefotot är väldigt fel – titta nu ordentligt för att se kusliga detaljen

Allt är inte alltid som det verkar vid en första anblick. När en människa först ser något så kan allt verka vara i sin ordning, men vid en lite närmare granskning så ser man helheten och då kan detaljer noteras.

Dessa detaljer kan vara intressanta, roliga – eller läskiga.

Under åren har vi fått se mängder av bevis på sådant här – till exempel när ett gäng tjejer inte märkte det kusliga när de satt i badkaret. Den här typen av luriga iakttagelser har länge fascinerat oss människor.

Det kanske också är därför som dessa upptäckter brukar spridas som en löpeld online. Ta bara bilden här nedanför, till exempel.

En av de bilder som genom åren blivit mest omtalad ser ut som ett helt vanligt familjefoto.

Obehaglig detalj

Mamma, pappa och deras fyra barn sitter i en soffa och kollar mot kameran – men nu är det så att något är skumt i det här fotot.

Även om allt ser fridfullt, enkelt och normalt ut så är det något som är lite fel. Det är dock svårt att uppfatta vid första anblick – men det är också det som är själva poängen här.

Själv fick jag titta både länge och väl innan jag listade ut vad det var – men när jag väl fick syn på den märkliga detaljen, så kunde jag inte hålla mig för skratt.

Det ser ut som en underbar liten familj, men det är alltså något som döljer sig i bilden – som också förändrar saker och ting.

Kan du se vad det är? Här är bilden.

Kunde du hitta den konstiga detaljen i bilden?

Om du lyckades, så har du gjort ett bra jobb. Då verkar du ha en riktig falkblick!

Här är detaljen

Annars kommer vi nu att ge dig svaret här nedanför. Kolla innanför den röda ringen.

Se där! En sjunde person ligger alltså inklämd under alla.

Vi får anta att familjen har full koll på det här, annars är det väl nästan dags att börja tro på spöken!

Testa dina vänner

Troligen ville man bara skoja till det, men det förblir oklart exakt vem det är som ligger där under.

Det vi nog däremot kan slå fast är att han eller hon sannolikt ville komma upp igen så fort bilden tagits – efter att ha legat där under sex andra personer.

Testa nu dina vänner genom att trycka på DELA-knappen här nedanför, så får du se om de kunde hitta den sjunde personen lika snabbt som du!