Martin överraskade sin gravida flickvän med en barnvagn – nu skrattar hela nätet åt hans Blocketannons

Ibland går allt bara fel trots att man gjort sitt bästa. Det fick Martin från Göteborg uppleva när han skulle överraska sin gravida flickvän med en ny barnvagn.

Det gick inte riktigt hem.

Nu försöker Martin sälja barnvagnen på blocket och annonsen har fått många människor att dra på smilbanden och många pappor slå sig för pannan.

barn1

Småbarnspappan Martin från Göteborg trodde att han gjort sin gravida flickvän en tjänst när han köpt en ny och fin barnvagn. Stolt och glad kom han hem med fyndet men där möttes han av en annan melodi.

Barnvagnen var inte av modellen och färgen som flickvännen hade tänkt sig så det dög inte. Därför ligger vagnen nu ute till försäljning med den här annonsen.

”Helt ny vagn, inte rullat en meter, den dög tydligen inte här hemma. Färgen är skitsnygg i grön melerad men tydligen ville ”vi” inte ha den färgen. ”Vi” vill tydligen ha en buffalo i svart med någon ny form av bälte. Så har du en sådan så byter vi gärna!”

”VI” i det här fallet är alltså den blivande mamman…

Annonsen fortsätter:

”Tydligen så ska man själv inte ta ett beslut om att överraska med en ny barnvagn till någon som vet vad hon vill ha. Får skylla mig själv! Det är en liggdel, sittdel, någon adapter till bilbarnstol som ingår. Någon form av åkpåse eller liknande var det också, allt som standard helt enkelt. Kom och köp denna nu så det blir frid i hemmet.”

Många har engagerat sig i annonsen på Facebook och tycker synd om stackars Martin som bara vill det bästa. Men vissa håller med mamma också. Uppmärksamheten har gjort att buden kommer in.

– Jag har fått många svar men många tror att den är på skämt och att vagnen inte finns, vilket den självklart gör och den är till försäljning. Det flesta svar är dock bara från positiva människor som tackar för ett gott skratt, säger Martin till Expressen.

Martin har även fått mycket stöd.

– Jag har fått många ”stå på dig mannen” och ”jag har varit med om exakt samma, överraska aldrig en gravid kvinna”. Jag tycker själv inte att min annons är så speciell men kul att man kan glädja någon annan med den, säger han till samma tidning.

Vad säger ni? Ska man överraska en gravid mamma?

Var gärna med och DELA artikeln om den fick dig att le.

Gilla Ett gott skratt om du vill ha ett roligare flöde!