Mannen ska skicka mejl till sin fru på semestern – då går allt fullständigt åt helvete

Det är inte alltid så lätt att hålla ordning på tekniken, men lyckas man inte med det kan det ske otroliga missförstånd och konstigheter. Det är den här berättelsen ett roligt bevis på.

Ett 63-årigt par från mellersta Sverige var trötta på kylan och bestämde sig för att resa till Florida i USA och bo på det hotell där de 20 år tidigare spenderade sin bröllopsnatt.

Mannen fixade en längre ledighet och åkte iväg två dagar i förväg för att hinna träffa en bekant. När han checkade in på hotellet märkte han att där fanns en dator, så för att överraska sin hustru valde han att skicka henne ett mejl, men missade då en bokstav i hennes namn.

I stället hamnade mejlet hos en prästänka som precis kommit hem från sin mans begravning och som satt och kollade om det via mejl kommit in kondoleanser från släkt och vänner. En stund senare fann sonen henne avsvimmad framför datorn. På skärmen kunde han då läsa:

”Till min älskade hustru. Jag har nu kommit fram. Jag förstår att du är förvånad över att höra från mig. De har datorer här numera och man tillåts skicka mejl till sina nära och kära. Jag har just checkat in och allt är förberett inför din ankomst i övermorgon. Jag ser fram emot att träffa dig då. Hoppas din resa blir lika smidig som min.
P.S
Det är verkligen varmt här nere!”

DELA om du också skrattade!

Gilla Ettgottskratt om du vill ha ett roligare flöde!