Mannen ser att kattungen tittar på skräckfilm, oväntade detaljen gör att han börjar filma genast

Jag har aldrig varit ett fan av skräckfilmer. Jag är alldeles för lättskrämd. Det händer med jämna mellanrum att jag spiller kaffe bara för att det ringer på dörren så att sätta mig själv i en sådan situation med mening kommer inte på fråga.

Men det finns ju måna som gillar genren också. Ett säkert kort på dejten är ju att sätta på en skräckfilm för att få dejten att flytta lite närmare.

Men för varje skräckfilms-fan finns det sådana som jag. Räddharar som inte klarar av dem. Och en av oss råkar vara en katt.

En video som Youtubern Dailypicsandflicks lagt ut så får vi följa med när en katt tittar på skräckfilm för första gången.

Det är Togepi, en nio månader gammal kattunge som har bestämt sig för att titta på barnförbjuden film.

Jag tror inte katten riktigt förstår vad som händer på skärmen men man kan se att hon blir spänd i takt med att spänningen ökar på skärmen och soundtracket blir mer intesivt.

Togepis ögon blir större när man hör att en dörr sakta öppnas och man förstår att något kommer hända i filmen

Den läskiga scenen når sitt klimax och vi kan höra en kvinnas gälla skrik från TV:n. Det är nog för kattungen som gör precis likadant som jag skulle ha gjort i den situationen – hon springer och gömmer sig!

Det tar nog ett tag innan den här lilla katten tittar på skräckfilm igen – i alla fall tills hon blir äldre!

Flera miljoner har redan sätt det gulliga klippet så kolla in själva vad ni tycker om den här modiga lilla sötnosen!

Fick den här artikeln dig att dra på smilbanden? DELA den i så fall gärna vidare på Facebook så kan du sprida lite glädje idag!