Mannen rusas till akuten efter galet sex med ung kvinna – läkarens fynd gör snuskgubben hemlös

Att vara otrogen mot sin partner är aldrig rätt, oavsett omständigheter. Det är ett djupt svek som kan sätta jättedjupa spår i personen som blir sviken.

Är man sugen på att träffa någon annan så är det enda rätta att göra slut med sin nuvarande partner innan man går vidare. Trots att de allra flesta skulle vara rörande överens om ovanstående så är otrohet tyvärr väldigt vanligt idag.

Därför är det väldigt befriande att få läsa eller höra om fall där den som är otrogen blir påkommen, gärna under pinsamma former – precis som i det här fallet.

Det är i tv-programmet Sex sent me to the ER, vilket betyder Sex skickade mig till akuten på svenska, som den här minst sagt röriga historien uppdagades för allmänheten.

Sex sent me to the ER handlar om unika, och i det här fallet invecklade, incidenter där patienter tvingats åka till sjukhuset med sexrelaterade skador. I programmet är det skådespelare som spelar upp scenerna men händelserna är hämtade ur faktiska läkarjournaler.

Enormt penisproblem

Det här fallet har väckt en hel del uppmärksamhet, för det är minst sagt komplicerat, försök att hänga med nu!

Det hela började när en äldre man haltade in på akuten tillsammans med en kvinna som var avsevärt mycket yngre än honom själv.

Sjukhuspersonalen trodde först att det var en oroad dotter som hjälpte sin pappa till akuten, men det visade sig vara mannens flickvän.

Bild: Youtube

Mannen hade otroligt ont i sin penis, hans erektion vägrade nämligen ge med sig och till en början förnekade han att han skulle ha tagit något potenshöjande medel.

Men efter mycket om och men visade det sig att mannen tagit inte en, utan fyra-fem stycken Viagra-tabletter – för att orka med i sin yngre flickväns tempo i sänghalmen.

Bild: Youtube

Läkarna konstaterade då att mannen led av priapism, ett tillstånd där erektionen vägrar lägga sig trots utlösning och kan ge skador på penisen om man inte tömmer penisen på blod.

– I värsta fall kan man bli tvungen att amputera hela penisen, säger läkaren Ahmed Nadeem i programmet.

Bild: Youtube

Men det skulle snart bli bra mycket värre för mannen.

Noterade intim detalj

När mannen undersöktes så kände en av sjuksköterskorna igen mannen, och konstaterade snabbt att den unga kvinnan bredvid honom inte var hans fru, utan en älskarinna. Sjuksköterskan tänkte inte låta den otrogne mannen komma undan.

Hon ringde därför till mannens fru, som stormade in på akuten, fly förbannad.

– Jag hoppas de måste knipsa av snoppen på dig, skriker frun i programmet!

Bild: Youtube

Det visade sig då att mannen även ljugit för sin flickvän, som trodde han var frånskild. Hon dumpade honom naturligtvis på fläcken.

Plötsligt låg mannen med en stenhård erektion och hade på ett ögonblick – rättvist – förlorat både sin fru och unga älskarinna.

Bild: Youtube

Om det otrogna svinets otursdag var slut där? Inte då.

Pappan dök upp

I rent vredesmod letade frun upp numret till älskarinnans pappa, som även han stormade in på akuten. Först för att skälla ut sin dotter för hennes val av pojkvän – men också för att besöka den otrogne mannen.

Det visade sig nämligen vara så att älskarinnans pappa och den otrogne mannen var affärspartners – något som pappan givetvis avslutade direkt.

Bild: Youtube

Mannen förlorade alltså fru, älskarinna och jobb – enbart på grund av sin egen idioti.

– Det är garanterat en av de mest bisarra upplevelserna jag haft på akuten säger läkaren Ahmed Nadeem i programmet.

Här nedanför kan du se hela klippet (på engelska).

Här kan man verkligen prata om att karma slagit till med full kraft – rätt åt svinet!

Tryck nu på DELA-knappen så att dina vänner också får se det här idag!